<h4>Välkommen</h4>
<p>Välkommen till www.livetrue.nu</p>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om mig

 

 Jag heter Edvard Sørensen och är Certifierad livscoach och Diplomerad massageterapeut. Jag har gått mina mediumutbildningar under ledning av Pierre Hesselbrant, Anna-Lena Vikström, Anders Åkesson och Satyam Frank Hougen m.fl.

Jag har arbetat med Tarot och medial vägledning sedan 2007, i mitt hem och på mässor i Sverige och Norge. 

 

Jag erbjuder behandlingar såsom

  • Medial vägledning och Tarot
  • Svensk klassisk massage 
  • Healing och balansering av kroppens energier
  • Livscoaching
  • Relationscoaching
  • Underströmsmedveten guidning

  

Medial vägledning och Tarot

Under en tarotsession arbetar jag med de energier som ditt högre jag, guider och universum vill förmedla till dig.

Jag känner vilket kort som energierna vill att jag ska använda, och förmedlar de budskap som jag får till mig genom ord och bilder. Oftast är det saker du kan känna igen och du får budskap som du kan förstå och som kan hjälpa dig vidare i livet. 

Ibland kanske du inte kan relatera till det budskap du får, och då kanske det ligger på ett omedvetet plan och behöver visas för dig så att du blir medveten och kan förändra din situation.

 

Svensk klassisk massage

Jag utför svensk klassisk massage,  helkropp, halvkropp eller efter specifikt behov. Jag gör även muskeltöj så att musklerna återfår sin rätta längd och funktion.

 

Healing/Balansering

 Under en healing och energibalancering jobbar jag med hjälp av mina healingguider, med hjälp av händerna rensas och balanseras energierna och kroppens flöde kommer igång, det brukar uppstå en känsla av lätthet i kroppen efteråt

 

Livscoaching

Som livscoach hjälper jag dig att komma i kontakt med din egen sannig och vad du vill göra i ditt liv, genom vägledning får du syn på vad som är viktigt för dig och du kan börja förändra saker så att du kan leva som du önskar

  

 Relationer

 Jag arbetar med relationscoaching på ett sätt som gör att du får syn på vilka omedvetna mönster som styr ditt, och som kanske hindrar dig från att hitta rätt partner. Vi stänger ofta ute andra människor omedvetet på grund av dolda rädslor och strategier för att vi inte vill bli sårade. I en relationscoaching session får du möjlighet att titta på vad det är som hindrar dig från att få den relation du önskar dig.

 

Underströmsmedveten guidning

 Jag arbetar med underströmmarna som påverkar ditt liv på ett omedvetet plan, strax under ytan för dina medvetna val finns en hel värld av strategier som styr ditt liv omedvetet.

 Genom att få syn på de strategier som styr ditt liv, kan du börja göra medvetna val utifrån det som är sant för dig, istället för gamla präglade mönster och strategier.

 Vi styrs väldigt mycket av dessa program som ligger i det undermedvetna, att få syn på ett av de mönster kan förändra ditt liv på ett ögonblick.

  

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)